Praktisk info


Parkering

Der er parkeringsmuligheder på begge sider af huset. 

Hvis I ønsker at gå en tur i området, mens jeres hund bliver klippet, må I meget gerne vælge parkeringspladsen længst væk fra salonen, så hundene ikke tror I sidder i bilen uden for salonen :0)


Må man blive

Nej - under klipningen er det kun mig og hunden. Fordi det bedste samarbejde mellem hunden og mig opstår, når den kun har mig at forholde sig til. Ellers opfatter hunden hurtigt mig som "skurken."

Men I må blive lige så længe I har brug for, når I afleverer.

Når I kommer, skal I på ingen måde skynde jer at gå. Vi snakker lige lidt sammen, mens hunden går rundt og snuser lidt. Lyder det ok og betryggende for jer?

Før I kommer

Det er vigtigt, at din hund er godt luftet, inden den skal klippes. Din hund skal være i salonen ca. 1-2 timer, og det er derfor skønt for hunden ikke at være trængende.

Når I kommer

Når I kommer, snakker vi sammen om jeres ønsker. Hunden skal bare have lov til at løbe frit rundt i salonen og snuse rundt.

Imens jeg klipper, er vi bare hunden og mig - jeg ringer, når hunden er klar til afhentning.

Uanset hvor lang tid klipningen tager, er der indlagt små pauser, hvor hunden er nede på gulvet og lege eller bare slappe af.

Efter besøget

Når hunden kommer hjem vil den være træt og skal bare have mulighed for at slappe af. For hunden er det ikke ren selvforkælelse, som for os mennesker, at være til frisør. Hunden bruger meget energi, rent mentalt, når den bliver klippet.

Aflysning

Aflysning skal ske hurtigst muligt - og senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere aflysning opkræves et gebyr på 200 kr.


Betingelser

Når du booker en tid online, eller pr. telefon, bliver du bedt om at acceptere nedenstående betingelser

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid - v/senere afbud opkræves et gebyr på 200kr

Det er ikke muligt at blive i salonen under klipningen.

Hvis I bliver forsinket på dagen, er det vigtigt, at give besked pr. telefon eller sms, da tiden ellers kan gå videre til andre kunder.

VIGTIGT VEDR. SKADER

Når du afleverer din hund i salonen , er det på eget ansvar - tjek derfor om din forsikring dækker, hvis din hund skal behandles hos en dyrlæge som følge af behandling i salonen (allergisk reaktion, kløe mv.)

Det er heldigvis sjældent, at der sker skader på hunden under klipning.

Hvis din hund er sygeforsikret, dækker hundens egen forsikring i de fleste tilfælde. Men husk at undersøge det ved dit forsikringsselskab.