Om mig (hundefrisøren)

Jeg hedder Rebecca Nahida Skøtt (36 år).

Min kæreste og jeg bor sammen med vores lille cavapoo Karla.

For ca. 5 år siden rykkede vi, fra vores lejlighed på 3. ud af byen - mest fordi vi savnede en dejlig, stor have til hundene - dengang havde vi to hunde. Vi måtte desværre aflive vores 15-årige Dansk/Svenske Gårdhund, Muddi, for nylig. 

Stedet her inspirerede mig til at tage springet ud i det selvstændige liv som hundefrisør - og efter nu at have klippet over tusind hunde i løbet af den tid salonen har været åben, er jeg SLET ikke i tvivl om, at det er drømmejobbet for mig.

Jeg opdaterer løbende min viden inden for hundefrisørfaget via diverse kurser og fora for vidensdeling.

Hos mig kan du få din 4-benede guldklump klippet, vasket eller bare groomet uden lokkerne skal falde.

Jeg trimmer også få ruhårede racer (findes på listen i bookingsystemet)

Det er selvfølgelig dig, der bestemmer hvad der skal ske, når du afleverer din hund i salonen. Jeg giver altid mit besyv med, men i sidste ende, er det dine ønsker der gælder.